top of page
243014679_606198557214271_2930298295359708227_n.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Tarvitset juhliisi sitten perinteistä tanssimusiikkia lavatanssihengessä, iskelmää, poppia, rockia tai reippaampaa biletystä, laajan ohjelmistomme avulla saamme suunniteltua juuri sinulle sopivan musiikillisen kattauksen. Esitämme tämän päivän ja menneiden vuosikymmenien mukaansa tempaavia hittikappaleita.

 

Lähtökohtana esitettäville musiikkityyleille ovat tilaajan toiveet ja tilaisuuden luonne. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toivekappaleita ja tietenkin esimerkiksi häävalssit.

Toimimme aina tilaajan etu edellä. Juhlapaikalle saavumme aina hyvissä ajoin  jotta saamme kasattua äänentoistolaitteiston ja tehtyä soundcheckin häiritsemättä juhlavieraita.

Ilta vävypoikien matkassa voi alkaa vaikkapa instrumentaalijazzilla cocktailhengessä ja edetä perinteisen lavatanssimusiikin kautta klubihenkiseen loppuillan reivaukseen. Hääkeikoilla esitämme halutessanne myös herkän tunnelmapalan vihkitilaisuudessa.

 

Meidän mukanamme juhlapaikalle kulkeutuvat äänentoistolaitteet, valot ja takuuvarma show, joten tilaajan vastuulle jää lähinnä nauttia. Äänentoistoamme on mahdollista lainata tarvittaessa esimerkiksi puheiden pitämiseen tai oman musiikin soittamiseen.
 

bottom of page