• Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Tarvitset juhliisi sitten perinteistä tanssimusiikkia lavatanssihengessä, iskelmää, poppia, rockia tai reippaampaa biletystä, laajan ohjelmistomme avulla saamme suunniteltua juuri sinulle sopivan musiikillisen kattauksen. Esitämme tämän päivän ja menneiden vuosikymmenien mehukkaimpia suomen- ja englanninkielisiä hittikappaleita.

 

Lähtökohtana esitettäville musiikkityyleille ovat tilaajan toiveet ja tilaisuuden luonne. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toivekappaleita ja tietenkin esimerkiksi häävalssit.

 


Ilta vävypoikien matkassa voi alkaa vaikkapa instrumentaalijazzilla cocktailhengessä ja edetä perinteisen lavatanssimusiikin kautta klubihenkiseen loppuillan reivaukseen. Hääkeikoilla esitämme halutessanne myös herkän tunnelmapalan vihkitilaisuudessa.

 

Meidän mukanamme juhlapaikalle kulkeutuvat äänentoistolaitteet, valot ja takuuvarma show, joten tilaajan vastuulle jää lähinnä nauttia. Äänentoistoamme on mahdollista lainata tarvittaessa esimerkiksi puheiden pitämiseen tai oman musiikin soittamiseen.